Zlatna kuna, nagrada za najuspješnije trgovačko društvo, u kategoriji srednjih poduzeća, dodijeljena firmi ĐĐ Montaža Izolak d.o.o.

Na trećoj sjednici gospodarskog vijeća gospodarskog vijeća, u maloj Sali županijske HGK održana je dodjela nagrade Zlatna kuna za područje Brodsko-posavske županije. Ova se prestižna nagrada dodjeljuje najsupješnijim trgovačkim društvima u protekloj godini. Dobitnici su razvrstani u 3 kategorije; malo, srednje i veliko trgovačko društvo. U svakoj kategoriji se dodjeljuje po jedna nagrada

Ove godine, s ponosom objavljujemo, dobitnik nagrade u kategoriji srednja poduzeća je naša firma, Đuro Đaković Montaža Izolak d.o.o.

Poduzeća se za nagradu Zlatna kuna procjenjuju računalno, na temelju 21-og brojčanog pokazatelja (npr broj zaposlenih, dobit, iznos isplaćenih plaća, izvoz…) čime se omogućava nepristran kriterij pri odabiru pobjednika, kako istiće Drago Čugura, predsjednik HGH Slavonskog Broda.
U ime ĐĐ Montaža Izolak d.o.o, nagradu je primio zamjenik direktora Krešimir Tomičić, koji se tom prilikom osvrnuo na neke probleme s kojim se susreću firme u našoj branši na ovom području.

-Do sada nismo koristili EU poticajna sredstva ali poslovanje i dobit tvrtke iz godine u godinu raste , ulažemo u znanja, ljude i tehnologije što je preduvjet da bi se izašlo iz okvira Hrvatske. Bitno je promijeniti sustav obrazovanja i nadoknaditi nepostojanje kadrova, u našoj branši; to su izolater- monter ili vatrostalni zidar za kojeg se kadrovi ne školu unazad 15 godina.

Ovaj veliki uspjeh, za koji su podjednako zaslužni i uprava i vrijedni radnici našeg poduzeća, predstavlja poticaj za budući rast i razvoj naše firme.

Izjava Krešimira Tomičića na dodjeli nagrade:

https://www.youtube.com/watch?v=Bhyhg6Y3slY&feature=youtu.be

Opširnije o dodjeli nagrade pogledajte u medijima:

http://www.sbplus.hr/slavonski_brod/gospodarstvo/nedostatak_radne_snage_u_zemlji_nezaposlenih.aspx#.WjE4IlWnHIU

http://www.ebrod.net/slavonski-brod/clanak/oni-su-najbolji-u-zupaniji-dobitnici-zlatne-kune-dd-tep-dd-izolak-i-impal–nova-gradiska-21834.html

Detaljni video prikaz na:

https://www.youtube.com/watch?v=iAvmU6hO5fA