Imate li projekt s kojim Vam možemo pomoći?

O nama

Đuro Đaković Montaža – Izolak d.o.o. je tvrtka specijalizirana za:
  • Projektiranje, proizvodnju i montažu toplinske izolacije
  • Isporuku i ugradnju svih vrsta ozida na opremi, kotlovima i drugim elementima industrijskih postrojenja
  • Isporuku i ugradnju vatrozaštitne (protupožarne) obloge, hidroizolacije, zvučne izolacije svih vrsta obloga na fasadama
  • Isporuku i ugradnju ventiliranih fasada
  • Montažu skele
 
Tvrtka Đuro Đaković Montaža – Izolak d.o.o. nastala je iz posebnog sektora, grupacije „Đuro Đaković” specijaliziranog za radove na izolacijama. U sadašnjem obliku Đuro Đaković Montaža – Izolak d.o.o. posluje samostalno od 1994. godine.
 
 

ĐĐ MI je tvrtka za:

Projektiranje, proizvodnju i montažu protupožarne, protuzvučne i toplinske izolacije
Izvođenje antikorozivne i protupožarne zaštite na konstrukcijama
Izvođenje svih vrsta ozida na opremi i industrijskim postrojenjima
Oblaganje objekata fasadnim oblogama

Certifikat SCC**:2011

U cilju povećanja stanja sigurnosti i zdravlja svojih zaposlenika, naša tvrtka je provela proceduru certificiranja prema zahtjevima norme SCC**:2011. Na ovaj način nastojimo povećati sigurnost naših zaposlenika, te osigurati smanjenje neizravnih troškova zbog loših uvjeta rada. Osim tog povećali smo konkurentnost na domaćem i inozemnom tržištu. Na ovaj način nastavili smo s ulaganjem u kvalitetu, zaštitu zdravlja i sigurnosti, te zaštite okoliša.

ISO  Certifikati

U svijetu poduzetništva tvrtka Đuro Đaković Montaža Izolak d.o.o. je već od samih svojih početaka uočila važnost kvalitete izvođenja radova u cilju osvajanja tržišta i pridobivanja kupaca. To je bio jedan od razloga da je tvrtka već početkom 2000. godine krenula u pripremu i uvođenje rada prema normi ISO 9001. Tijekom te iste godine certificirana je od strane neovisne institucije, te je dobila certifikat o primjenjivosti zahtjeva norme ili poznatije certifikat ISO 9001. Organizacija je certificirana od strane neovisne institucije prema zahtjevima normi ISO 14001:2015 i ISO 45001:2018.

Bisnode certifikati

Bonitetna ocjena izvrsnosti predstavlja natprosječnu bonitetnu vrijednost poslovnog subjekta. Temeljena je na financijskim izvješčima subjekta za posljednju poslovnu godinu i predviđa sigurnost rada u sljedećih 12 mjeseci te malu vjerojatnost blokade transakcijskog računa. Bonitet dodjeljuje grupa Bisnode AB, osnovana 1998, godine sa sjedištem u Stockholmu, najveći europski ponuđač poslovnih i bonitetnih informacija koji okuplja više od 2500 stručnjaka iz 17 europskih država. Bisnodeovi analitički timovi koriste godišnja financijska izvješća i druge dinamičke podatke, obrađene klasičnim metodama, kao i vlastitom specifičnom metodologijom, kako bi izradili analize poslovanja subjekta na više nivoa i po raznim segmentima.

Naši partneri

Već dugi niz godina surađujemo s tvrtkama diljem svijeta, pri čemu dugoročno stvaramo snažne odnose temeljene na strateškom pristupu, fleksibilnosti, najvišem nivou profesionalizma i dugogodišnjem iskustvu.

Pošaljite upit

Trebate li usluge projektiranja, proizvodnje i montaže protupožarne, protuzvučne i toplinske izolacije? Kontaktirajte nas putem obrasca i naš tim će vas kontaktirati kroz 24h!